Comunicat | Acreditări la Cupa României 2024

Comunicat nr. 3 din 02.07.2024

Program acreditări Cupa României 2024

In vederea omologarii lotului de jucatori, staff, etc. la Cupa României, ediția 2024, rugam delegatii echipelor participante. cat si organizatorii locali, sa tina cont de prezentul comunicat emis, ce prevede procesul de acreditari cat si documentele necesare care vor fi prezentate.
Programul pentru acreditarea echipei va fi stabilit de Comisia Națională de Competiții, ținându-se cont de data si ora (aproximativă), la care ajunge echipa la Piatra Neamț si conform programului competițional al echipei.

04 iulie, joi – Intre orele 18:00 si 23:30 – acreditari jucatori si staff tehnic echipe;

05 iulie, vineri – acreditari jucatori si staff tehnic echipe pentru ziua de vineri se opereaza cu minim 3 (trei ore) inaintea jocului programat.
Locatie Piatra Neamt: Pensiunea Domnească, str. Fermelor nr. 73

IMPORTANT! LA OBSERVATORII DELEGATI LA TERENUL DE JOC NU SE FAC ACREDITARI.
In vederea realizarii procesului de acreditari jucatori, rugam delegatii echipelor sa se prezinte la biroul acreditari, la data si ora stabilita in prealabil.
In cazuri exceptionale, rugam organizatorul local/delegatul echipei sa anunte CNC in vederea reprogramarii echipei pentru acreditare.
Contact acreditari si programarii:
Ilie Andrici nr. Tel: 0753 890 160
Cosmin Pop Tel: 0740 074 469

1. In vederea participarii la Cupa României, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa se prezinte la timp a Biroul Acreditari (program anuntat initial) si sa aiba asupra lor urmatoarele documente in vederea identificarii si verificarii acestora:
a) Licenta jucatori emis de organizatorul local echipei participante. Doar acele Licente sunt valabile, care au fost transmise de Federatie organizatorului local si care este completat/ intocmit de comisia de organizare locala, dupa modelul emis de FRM. Dupa caz taxele aferent vizelor anuale si licente jucator vor fi achitate la Biroul acreditari.
b) Delegatul echipei va prezenta la comisie, urmatoarele documente a jucatorului : act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora.
In cazul unor probleme legat de lipsa unui document de identificare al jucatorului va rugam sa anuntati comisia de organizare inaintea inceperii competitiei.
c) Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2024, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort, sport, etc. Sunt valabile si legitimatiile proprii cu parafa medicala si stampila unitatii medicale emitente pe anul 2024.

2. Toate persoanele participante din lotul echipei, care sunt trecuti pe raportul de arbitraj vor avea asupra lor la fiecare joc (jucatori, staff tehnic, staff medical, staff suport, delegati) documente de identitate in original si Licenta jucator. Inainte de desfasurarea jocului, arbitrii vor proceda la confruntarea/verificarea identiatii fiecarui jucator.

3. La Cupă vor avea drept de joc doar acei jucatori care sunt inregistrati pe site-ul FMR si care detin Carnet de legitimare (Licenta jucator) emis de Federația Română pe anul 2024.

4. Jucătorii sunt considerati inscrisi pentru Cupa României doar dupa verificarea lista jucator site, verificare Licenta jucator, dovada achitarii taxei de legitimare la Federatie si verificare aviz medical.

    Comisia Nationala de Competitii