Comunicat – acreditări pentru Campionatul Național, Râmnicu-Vâlcea 2022

Comunicat,
Program scurt si acreditari Campionatul National, Ramnicu Valcea 2022

Campionatul National, editia 2022, se va desfasura in perioada 15-17 iulie 2022.
-14 si 15 iulie acreditari jucatori si staff tehnic echipe (program stabilit cu echipele participante)
Biroul de Acreditari va fi amplasat in incinta Arenelor Traian.
-15 iulie | start competitie, jocuri din cadrul grupelor

Alte informatii:

1.) In vederea participarii la Turneul Final al Campionatului National 2022, Ramnicu Valcea, din perioada 15-17 Iulie 2022, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa aiba in vedere urmatoarele:
a.) Echipele vor intocmi un nou Tabel nominal format excel (15 jucatori +2 delegati) al echipei participante la Campionatul National. Organizatorul local va transmite tabelul pe e-mail in format original, NU SE SCANEAZA si NU SE SCHIMBA FORMATUL !!! pana pe data de 14 iulie, pe adresa de e-mail: fmrcompetitii@gmail.com. Mai multe informatii acreditari: Ilie Andrici, nr. tel: 0753 890 160

b.) Doar acei jucatori vor avea drept de participare la CN 2022, care sunt inregistrati pe Tabel si site FMR.

c.) O echipa participanta la Campionatul National va avea dreptul sa opereze o singura modificare in lotul echipei, fata de jucatorii inregistrati pe site-ul Federatiei, conform baza de date/lot jucatori inregistrati la data de 30 Aprilie 2022, contra unei taxe de urgenta in valoare de 100 de lei. In continuare va rugam sa tineti cont de comunicat emis de CEX al FRM in data de 07.07.2022.

2.) Pentru persoanele participante (jucatori, staff tehnic, staff medical, delegat) se vor prezenta documente in original.

3.) Echipele participante vor achita Taxa de participare in valoare de 1.250 de lei cel tarziu pana in data de 12 iulie, in contul FRM.

4.) Toate echipele participante vor primi din partea FRM, mingi oficiale de joc.

5.) Jucatorii sunt considerati inscrisi pentru Campionatul National doar dupa verificarea tabelelor nominale si emiterea acreditarilor de catre FRM.

In vederea realizarii procesului de acreditari jucatori, rugam delegatii echipelor sa se prezinte la biroul acreditari, la data si ora stabilita in prealabil. (program acreditari va fi anutat pana pe data de 12 iulie)

In cazuri exceptionale, rugam organizatorii locali sa anunte CNC in vederea reprogramarii echipei pentru acreditare.

Jocurile se vor disputa pe:
Terenul 1 – Arenele Traian, str. Mihai Viteazu
Terenul 2 – Brother’s Sport Hub – Splaiul Independenței, nr. 19 (fosta baza OltChim)
Terenul 3 – Baza Sportiva Oltenia, str. Dem Radulescu, nr. 32

Comisia Nationala de Competitii