Lotul echipei Energy Friends Sighișoara pentru EMF Eurocup, ediția 2022

Prezentare echipă participantă la 🏆 EMF Eurocup

Hajduszoboszlo, Ungaria

15-18 Septembrie 2022

Energy Friends Sighișoara

✅ Calificată din postura de 🥇 câștigătoare a Cupei României, de la Sibiu, din această vară.

Jucători reprezentativi:

– Paul Isac „Bentu” (31 ani), jucător cunoscut de minifotbal, la echipe precum Ary&Roby Buftea, AEK Oradea sau Reggio Liriada Brașov. Campion național în 2017 cu Ary&Roby la Bacău, component al echipei naționale de minifotbal a României la Tournoi des Champions (locul 1, Tunisia 2017).

– Marius Nicodim (39 ani), fost jucător de fotbal la: FC Botoșani, Gloria Buzău, Victoria Brănești sau Corona Brașov. A participat recent la Campionatul Național de Minifotbal, de la Râmnicu-Vâlcea, cu echipa Luxury Team București.

– Raul Suciu (21 ani), locul 3 la Cupa României de la Sibiu cu echipa Armata Comelf Bistrița, declarat „Cel mai bun jucător” al turneului cu 68 de echipe la start.

– Cătălin Șerban, declarat „Cel mai bun portar” al turneului de la Sibiu.

Lot jucători Energy Friends Sighișoara pentru EMF Eurocup 2022

🥅 Cătălin Șerban și Cristian Țenghea.

⚽ Sebastian Trăistar, Ionuț Lupea, Sebastian Neagu, Cristian Țoța, Cristian Tinca, Andrei Soneriu, Rareș Hegbeli, Vlad Besea, Alexandru Gorea, Paul Isac, Marius Nicodim, Raul Suciu și Alpar Birtalan.

👔 Staff: Sebastian Trăistar (antrenor) și Cătălin Voican (delegat).

Energy Friends Sighișoara face parte, conform tragerii la sorți de miercuri 7 septembrie, din grupa A a competiției din Ungaria, alături de echipe din Cehia, Bosnia, Polonia și Muntenegru.

Grupa A

🇷🇴 Energy Friends Sighișoara

🇨🇿 Royal Flush Brno (Cehia)

🇧🇦 Virgin Pulse (Bosnia)

🇵🇱 Ankier Niedrzwica (Polonia)

🇲🇪 AKMF Stupovi (Muntenegru)

Joi, 15.09.2022, ora 11:00 (ora României)

🇷🇴 Energy Friends Sighișoara 🆚 🇨🇿 Royal Flush Brno

Joi, 15.09.2022, ora 15:00 (ora României)

🇷🇴 Energy Friends Sighișoara 🆚 🇲🇪 AKMF Stupovi

Vineri, 16.09.2022, ora 11:00 (ora României)

🇷🇴 Energy Friends Sighișoara 🆚 🇧🇦 Virgin Pulse

Vineri, 16.09.2022, ora 18:00 (ora României)

🇷🇴 Energy Friends Sighișoara 🆚 🇵🇱 Ankier Niedrzwica

Meciurile vor fi transmise în direct pe canalul de Youtube sau pagina de Facebook: European Minifootball Federation (EMF).

În total, 20 de echipe din 10 țări membre ale EMF, participă la ediția din acest an a EMF Eurocup, prima care are loc la Hajduszoboszlo în Ungaria și a doua din istoria EMF, după cea inaugurală din 2019, de la Lignano-Sabbiadoro, din Italia. Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în faza optimilor de finală, programată sâmbătă, 17.09.2022.

Energy Friends Sighișoara – scurt istoric

Anul înființării: 2021

Palmares:

– 🥇 câștigătoare a Cupei României, Sibiu 2022

– 🥉 locul 3 în prima ediție a Ligii Energy Sighișoara, 2021-2022

Declarație pre-turneu:

„Având în vedere că este prima participare a noastră la un turneu european, o premieră, ne dorim să ieșim din grupe. Știind cum s-au pregătit băieții și mai ales că ne-am întărit cu doi jucători cunoscuți în minifotbalul românesc: Paul Isac și Marius Nicodim, sunt foarte optimist că ne vom atinge obiectivul.

Evident că pe urmă, fiind meciuri eliminatorii e posibil orice, drept dovadă turneul de la Sibiu, care a fost ceva de vis pentru noi. Grupa, din punctul meu de vedere, e o grupă echilibrată, oricare dintre echipe poate avea pretenții la un loc in fazele eliminatorii.

Dar revin la echipa mea și îmi doresc să fim 100% concentrați, cu o atitudine corespunzătoare față de turneul acesta european! Dacă vom avea aceste lucruri, putem realiza lucruri mărețe pentru noi ca și echipă.” Sebastian Trăistar, antrenor Energy Friends Sighișoara

Mult succes Energy Friends Sighișoara, hai românii noștri!

Energy Friends Sighișoara