România se pregătește la Oradea pentru EURO 2022

Echipa națională a României s-a reunit luni seara, 30 mai, în semi-cantonamentul de la Oradea și a efectuat primele antrenamente. Prima ședință a fost efectuată marți dimineața, la Baza Tineretului, iar de după amiază tricolorii noștri s-au pregătit la Baza AEK.

Sub comanda lui Virgil Bejenaru au fost prezenți 12 din cei 15 jucători convocați: Klein, Neacșa (ambii portari), Popa, Alecu, Chețan, Balea, Ungur, Ferik, Balogh, Apostol, Nemițanu și Plopeanu. Momentan, lipsesc, învoiți: Paulevici, Radu și Moldovan, ultimii doi urmând să se alăture lotului pentru antrenamentul de miercuri dimineață. Tot mâine, naționala va disputa și un joc amical, de la ora 21:00, cu echipa campioană națională en-titre, AEK Oradea, la Baza Tineretului.

După antrenament, tricolorii au fost invitații lui Spiros Baltsavias la Arena de Padel, recent construită în Oradea. Pe această cale, mulțumim domnului Spiros Baltsavias pentru tot sprijinul oferit în organizarea acestui stagiu de pregătire.

Vineri dimineață este programată plecarea spre Kosice, Slovacia, pentru jocurile ediției cu numărul 10 a Campionatului European de Minifotbal. Primul meci este programat sâmbătă, de la ora 18:15, ora României, ÎN DIRECT pe PRO Arena, contra celor din Azerbaidjan. Celelalte două jocuri din faza grupelor sunt luni, contra Albaniei și marți, contra Spaniei.