AJM Mureș sau „Mai mult decât minifotbal!”

Asociația Județeană de Minifotbal Mureș a organizat recent o ședință a reprezentanților zonali la Târgu Mureș, pe data de 29 martie 2023. Aceasta a fost prima ședință în acest format, deoarece Asociația Județeană de Minifotbal Mureș s-a afiliat la Federația Română de Minifotbal cu mai puțin de două luni în urmă.

Secretarul general al Federației Române de Minifotbal, d-nul Attila Takacs, a prezidat ședința și a apreciat modul pozitiv în care Asociația Județeană de Minifotbal Mureș a dezvoltat structurile de conducere.

În cadrul ședinței au fost abordate diverse subiecte sub sloganul „Mai mult decât minifotbal!”, cum ar fi: pașii de înființare ai asociației până la momentul afilierii, structura de conducere a Asociației Județene de Minifotbal Mureș, harta minifotbalului din județ, necesitatea realizării de parteneriate locale, competițiile care se pot desfășura la nivel local, necesitatea obținerii Certificatelor de Identitate Sportivă și avantajele afilierii și ale realizării de parteneriate.

De asemenea, s-au prezentat avantajele obținerii reducerilor de preț la echipamentul sportiv, materialele de primă necesitate, clinicile de recuperare fizică, promovarea imaginii și designul diplomelor, asistența gratuită pentru depunerea proiectelor și obținerea personalității juridice și CIS-ului.

Participarea reprezentanților zonali la ședința Asociației Județene de Minifotbal Mureș a adus o serie de concluzii importante. În primul rând, reprezentanții zonali și-au exprimat preocupările și problemele specifice zonei pe care o reprezintă. În al doilea rând, au fost informați cu privire la deciziile luate de către Asociația Județeană de Minifotbal Mureș și modul în care aceasta își va desfășura activitatea în continuare.

Această transparență în procesul decizional va permite ca deciziile să fie luate în mod democratic și echitabil, ceea ce va contribui la sporirea interesului și participării publicului la competiții. În plus, participarea reprezentanților zonali a promovat un spirit de colaborare între toți membrii Asociației Județene de Minifotbal Mureș.

În concluzie, munca în echipă este cheia succesului, prin colaborarea strânsă dintre reprezentanții zonali și membrii Asociației Județene de Minifotbal Mureș.