C.N.F.I., ediția 2023, va avea loc la Brașov, între 16 și 18 iunie

COMUNICAT nr. 9 din data de 22.04.2023

Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor 2023

Federația Română de Minifotbal, in parteneriat cu Federatia de Minifotbal – ONG au stabilit ca organizarea Campionatului National al Firmelor si Institutiilor la minifotbal (ed. a VIII – a), din acest an, sa aibă loc in perioada 16-18 iunie 2023 la Brasov, Baza Sportiva PRO Arena Brasov.

In vederea participarii echipelor interesate, va transmitem urmatoarele:

1.Organizatorii vor anunta participarea echipelor la CNFI pana in data de 01 Iunie 2023. Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la CNFI, se va face prin e-mail la adresa fmrcompetitii@gmail.com
2.Federatia le va considera ca și participante la CNFI, doar pe acele echipe pentru care a fost achitata
taxa de participare in valoare de 1500 lei, pana in data de 05 iunie 2023.
3.Fiecare campionat local are dreptul de a inscrie la CNFI una sau mai multe echipe, acestea fiind desemnate conform regulamentului intern.
4.In functie de numarul echipelor inscrise la competitie, Comisia de organizare va anunta pana in data de 10 iunie 2023, informatiile legate de sistemul si programul competitional.
Tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor va fi organizata in data de 14 iunie 2023 la Bistrita. Ora si locatia tragerii la sorti vor fi anuntate in curand.
5.Invingatoarea din finala competitiei va fi desemnata castigatoarea CNFI 2023 si va avea dreptul de a achizitiona licenta de participare la EMF Business League Antalya 2023.
6.Echipele participante trebuie sa completeze Tabelul Nominal de participare. care va fi prezentat impreuna cu extrasul Revisal la Comisia de Organizare, la Brasov.
7.Echipele au obligatia de a prezenta un extras Revisal in care apar jucatorii inscrisi in Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. (conf. Prevederilor din Legea 4 din Regulamentul de desfasurare al competitiei).
In cazul echipelor care provin de la institutii specifice (exemplu: IPJ, Jandarmerie, ISU, Pompieri, etc.) identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de participare, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor un act de legitimare emis de institutia de care apartin.
8.Jucatorii vor prezenta la joc adeverinta medicala individuala (in cazul in care pe Tabelul nominal nu apare ştampila medicului in dreptul jucatorului).
9.Delegatii echipelor vor prezenta la începutul fiecarui joc, cartea de identitate, pasaportul sau un alt act doveditor (cu poza) care sa ateste identitatea fiecarui jucator. Sunt acceptate si legitimatiile de lucru/serviciu.
10.Pentru fiecare joc se va intocmi un Raport de arbitraj, unde pot fi trecuti doar jucatorii inscrisi in Tabelul Nominal prezentat (si vizat) la inceputul competitiei.
11.Atasat acestui e-mail gasiti si regulamentul de desfasurare al CNFI
12.In baza acordului incheiat intre FRM si EMF, România va putea fi reprezentata la EMF Business Cup, Antalya 2023, din luna octombrie, de un numar de 4 (patru) echipe.

Cu privire la acordarea Licentelor pentru 2023, CEx va reveni cu un comunicat.

Pentru alte informatii, transmiterea tabelului cu jucatori sau orice alte intrebari, va rugam sa utilizati adresa de e-mail: fmrcompetitii@gmail.com

Persoana contact Brasov, Florin Popa, nr. tel: 0740 844 449

Comisia Nationala de Competitii FRM