C.N. Old Boys, ediția 2023, va avea loc la Râșnov, între 16 și 18 iunie

Comunicat nr. 6 / 22.04.2023

Campionatul National de Old Boys 2023

Federația de Minifotbal din România – ONG, în parteneriat cu Federația Română de Minifotbal, a stabilit ca organizarea Campionatului Național de Old Boys la Minifotbal, ediția 2023, să aibă loc în perioada 16-18 iunie, în localitatea Râșnov, județul Brașov, Baza Sportivă San Sport.

În vederea participării echipelor interesate vă transmitem urmatoarele:

1.Organizatorii vor anunța participarea echipelor la Campionatul Național de Old Boys până în data de 31 mai 2023. Comunicarea de către organizatori a numelui echipei / echipelor participante la C.N. Old Boys se va face prin e-mail la adresa: fmrcompetitii@gmail.com
2.Federatia le va considera ca și participante la C.N. Old Boys doar pe acele echipe pentru care a fost achitată taxa de participare, în valoare de 1250 lei, până în data de 05 iunie 2023.
3.Lotul echipei va fi compus din maxim 15 jucători și poate fi format și dintr-o selecționată a campionatului local.
4.In funcție de numărul echipelor înscrise la competiție, Comisia de Organizare va anunța, în data de 31 mai 2023, informațiile legate de tragerea la sorți și programul competițional.
5.Învingătoarea din finala competiției va fi desemnată câștigătoarea Campionatului Național de Old Boys 2023 și are dreptul la obținerea Licenței de participare la ediția din acest an a EMF Masters Champions League, Oradea, din perioada 08-10 Septembrie.
6.Echipele participante trebuie să completeze Tabelul Nominal de participare, care va fi prezentat la Comisia de Organizare, la Râșnov.
7.Jucătorii vor prezenta la joc adeverința medicală individuală, emisă în anul 2023, din care să se ateste că sunt APȚI pentru efort fizic / sport / practicarea minifotbalului.
8.Delegații echipelor vor prezenta la începutul fiecarui joc, cartea de identitate, pașaportul sau un alt act doveditor (cu poză) care să ateste identitatea fiecărui jucător.
9.Pentru fiecare joc se va întocmi un Raport de arbitraj, unde pot fi trecuți doar jucătorii înscriși în Tabelul Nominal prezentat și vizat la începutul competiției.
10.Organizatorii vor transmite, înaintea competiției, tabelul nominal al lotului pe adresa: fmrcompetitii@gmail.com. Tabelul va cuprinde lotul de jucători și va avea semnătura, ștampila organizatorului, respectiv toate informațiile solicitate în tabel.

Pentru alte informații, transmiterea tabelului cu jucători sau orice alte intrebări, vă rugăm să utilizați adresa de e-mail: fmrcompetitii@gmail.com

Departamentul de Competitii FRM