Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor 2024 se întoarce la Brașov!

COMUNICAT nr. 2 din data de 15.03.2024

Campionatul National al Firmelor si Institutiilor 2024

Federatia Romana de Minifotbal a stabilit ca organizarea Campionatului National al Firmelor si Institutiilor la minifotbal (ed. a IX-a) din acest an sa aibă loc in perioada 24-26 Mai la Brașov, Baza Sportivă Pro Arena.

In vederea participarii echipelor interesate va transmitem urmatoarele:

1.Organizatorii vor anunta participarea echipelor la C.N.F.I. pana in data de 06 Mai 2024. Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la CNFI, se va face prin email la adresa: fmrcompetitii@gmail.com

2.Federatia le va considera ca și participante la CNFI doar pe acele echipe pentru care a fost achitata taxa de participare in valoare de 1500 lei, pana in data de data de 06 Mai 2024.

3.Fiecare campionat local are dreptul de a inscrie la CNFI una sau mai multe echipe, acestea fiind desemnate conform regulamentului intern.

4.In functie de numarul echipelor inscrise la competitie, Comisia de Organizare va anunta, pana in data de 10 mai 2024, informatiile legate de sistemul si programul competitional.
Tragerea la sorti pentru stabilirea grupelor va fi organizata cel tarziu pana pe data de 16 mai 2024, (locatia si data exacta vor fi anuntate in curand).

5.Invingatoarea din finala competitiei va fi desemnata castigatoarea C.N.F.I. 2024 si va avea dreptul de a achizitiona licenta de participare la EMF Business Cup, Antalya 2024.

6.Echipele participante trebuie sa completeze Tabelul Nominal de participare, care va fi prezentat impreuna cu extrasul Revisal, la Comisia de Organizare, la Brașov.

7.Echipele au obligatia de a prezenta un extras Revisal in care apar jucatorii inscrisi in Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. (conf. Prevederilor din Legea 4 din Regulamentul de desfasurare al competitiei). In cazul echipelor care provin de la institutii specifice (exemplu: IPJ, Jandarmerie, ISU, Pompieri, etc.) identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de participare, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor un act de legitimare emis de institutia de care apartin.

8.Jucatorii vor prezenta la joc adeverinta medicala individuala (in cazul in care pe Tabelul nominal nu apare ştampila medicului in dreptul jucatorului).

9.Delegatii echipelor vor prezenta la începutul fiecarui joc, cartea de identitate, pasaportul sau un alt act doveditor (cu poza) care sa ateste identitatea fiecarui jucator. Sunt acceptate si legitimatiile de lucru/serviciu.

10.Pentru fiecare joc se va intocmi un Raport de Arbitraj, unde pot fi trecuti doar jucatorii inscrisi in Tabelul Nominal prezentat (si vizat) la inceputul competitiei.

11.In baza acordului incheiat intre FRM si EMF, Romania va putea fi reprezentata la EMF Business Cup, Antalya 2024, din luna octombrie, de un numar de 4 echipe.
Cu privire la acordarea Licentelor pentru 2024, CEx va emite un alt comunicat.