Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din acest an, are loc la Deva

COMUNICAT Data: 14.04.2022

Campionatul National al Firmelor si Institutiilor 2022

Federatia Romana de Minifotbal in parteneriat cu Federatia de Minifotbal ONG au stabilit, ca organizarea Campionatului National al Firmelor si Institutiilor la minifotbal (ed. a VII – a) din acest an sa aibă loc in perioada 24-26 iunie 2022 la Deva, Baza Sportiva Realsport.

In vederea participarii echipelor interesate va transmitem urmatoarele:

1. Organizatorii vor anunta participarea echipelor la CNFI pana in data de 06 iunie 2022. Comunicarea de catre organizatori a numelui echipei / echipelor participante la CNFI, se va face prin email la adresa  fmrcompetitii@gmail.com

2. FMR le va considera ca si participante la CNFI, doar pe acele echipe pentru care a fost achitata taxa de participare in valoare de 1250 lei, pana in data de 10 iunie 2022.

3. Fiecare campionat local are dreptul de a inscrie la CNFI una sau mai multe echipe, acestea fiind desemnate conform regulamentului intern.

4. In functie de numarul echipelor inscrise la competitie, Comisia de organizare va anunta in data de 13 iunie 2022, informatiile legate de tragerea la sorti si programul competitional.

5. Invingatoarea din finala competitiei va fi desemnata castigatoarea CNFI 2022.

6. Echipele participante trebuie sa completeze Tabelul Nominal de participare. care va fi prezentat impreuna cu extrasul Revisal la Comisia de Organizare, la Deva – Baza Sportiva Realsport.

7. Echipele au obligatia de a prezenta un extras Revisal in care apar jucatorii inscrisi in Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. ( conf. Prevederilor din Legea 4 din Regulamentul de desfasurare al competitiei). In cazul echipelor care provin de la institutii specifice (exemplu: IPJ, Jandarmerie, ISU, Pompieri, etc) identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de particiapre, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor act de legitimare emis de institutia de care apartin.

8. Jucatorii vor prezenta la joc adeverinta medicala individuala (in cazul in care pe Tabelul nominal nu apare ştampila medicului in dreptul jucatorului).

9.  Delegatii echipelor vor prezenta la începutul fiecarui joc, cartea de identitate, pasaportul sau un alt act doveditor (cu poza) care sa ateste identitatea fiecarui jucator. Sunt acceptate si legitimatiile de lucru/serviciu.

10. Pentru fiecare joc se va intocmi un Raport de arbitraj, unde pot fi trecuti doar jucatorii inscrisi in Tabelul Nominal prezentat (si vizat) la inceputul competitiei.

11. Atasat acestui email gasiti si regulamentul de desfasurare al CNFI

12. In baza acordului incheiat intre FMR si EMF, Romania va putea fi reprezentata la EMF Business Cup, Antalya 2022, de un numar de 4 echipe. 

Cu privire la acordarea Licentelor pentru 2022, CEx va reveni cu un comunicat. 

Pentru alte informatii, transmiterea tabelului cu jucatori sau orice alte intrebari, va rugam sa utilizati adresa de email: fmrcompetitii@gmail.com .

Comisia Nationala de Competitii FRM