Odihnă veșnică, Gavrilă Vasilescu! Fostul secretar general al FMR a trecut în neființă la vârsta de 76 de ani.

Familia minifotbalului românesc a pierdut, din păcate, un membru marcant și exponențial la dezvoltarea acestui sport minunat în țara noastră în ultimii 15 ani. Gavrilă Vasilescu, 76 de ani, a fost cel care a pus bazele Asociației Române de Minifotbal și, mai apoi, al Federației de Minifotbal din România, la ambele deținând funcția de secretar general, iar apoi pe cea de vicepreședinte.

De asemenea, a fost unul dintre cei care au contribuit enorm la apariția Federației Europene și Mondiale de Minifotbal. A fost notar șef, șef birou juridic, avocat. În perioada 2004-2008 a fost senator și a detinut functia de secretar al Senatului Romaniei, dar mai presus de toate, a fost un OM care a iubit minifotbalul, a iubit sportul și a dedicat mare parte din timpul domniei sale mișcării sportive.

Mergem către organizatorii locali de minifotbal cu rugămintea ca la toate meciurile disputate în acest sfârșit de săptămână să se țină un moment de reculegere în memoria domnului Vasilescu.
Slujba religioasă și înhumarea au avut loc astăzi, 14 aprilie 2022, de la ora 12:00, la Cimitirul din comuna Snagov, strada Florilor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Va rămâne mereu alături de noi în gândurile și amintirile noastre!