Comunicat | Acreditări Superliga României 2024

Comunicat acreditari – 24.06.2024
Program acreditari Superliga Romaniei 2024

In vederea omologarii lotului de jucatori, staff, etc. la Superliga Romaniei, editia 2024, rugam delegatii echipelor participante, cat si organizatorii locali, sa tina cont de prezentul comunicat emis, ce prevede procesul de acreditari, cat si documentele necesare care vor fi prezentate.

Programul pentru acreditarea echipei va fi stabilit de Comisia Nationala de Competitii, tinandu-se cont de data si ora (aprox.), la care ajunge echipa la Iasi sau Oradea:

– 27 iunie, joi – Intre orele 19.00 si 23.30 – acreditari jucatori si staff tehnic echipe.

– 28 iunie, vineri – acreditari jucatori si staff tehnic echipe pentru ziua de vineri se opereaza cu minim 3 (trei ore) inaintea jocului programat.

Locatie Oradea: Baza Sportiva Tineretului.
Locatie Iasi: Baza Magic Sport Center Alexandru cel Bun (Depou CFR). Adresa: Soseaua Nationala nr. 41C

IMPORTANT! LA OBSERVATORII DELEGATI LA TERENUL DE JOC NU SE FAC ACREDITARI.
In vederea realizarii procesului de acreditari jucatori, rugam delegatii echipelor sa se prezinte la biroul acreditari, la data si ora stabilita in prealabil.
In cazuri exceptionale, rugam organizatorul local/delegatul echipei sa anunte CNC in vederea reprogramarii echipei pentru acreditare.

Contact acreditari si programarii:
Superliga Est / Iasi – Ilie Andrici, nr. Tel: 0753 890 160
Superliga Vest / Oradea – Cosmin Pop, nr. tel: 0740 074 469

1. In vederea participarii la Superliga Romaniei, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa se prezinte la timp la Biroul Acreditari (program anuntat initial) si sa aiba asupra lor urmatoarele documente, in vederea identificarii si verificarii acestora:
a) Licenta jucatori, emise de organizatorul local echipei participante. Doar acele Licente sunt valabile, care au fost transmise de Federatie organizatorului local si care este completat/ intocmit de comisia de organizare locala, dupa modelul emis de FRM. Dupa caz, taxele aferente vizelor anuale si licentelor jucator vor fi achitate la Biroul acreditari.
b) Delegatul echipei va prezenta la comisie urmatoarele documente ale jucatorului: act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora.
In cazul unor probleme legate de lipsa unui document de identificare al jucatorului va rugam sa anuntati comisia de organizare inaintea inceperii competitiei.
c) Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2024, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort, sport, etc. Sunt valabile si legitimatiile proprii cu parafa medicala si stampila unitatii medicale emitente pe anul 2024.

2. Toate persoanele participante din lotul echipei, care sunt trecuti pe raportul de arbitraj, vor avea asupra lor la fiecare joc (jucatori, staff tehnic, staff medical, staff suport, delegati) documente de identitate in original si Licenta jucator. Inainte de desfasurarea jocului, arbitrii vor proceda la confruntarea/verificarea identitatii fiecarui jucator.

3. La Superliga vor avea drept de joc doar acei jucatori care sunt inregistrati pe site-ul FMR si care detin Carnet de legitimare (Licenta jucator) emis de Federatia Romana pe anul 2024.

4. Jucatorii sunt considerati inscrisi pentru Superliga Romaniei doar dupa verificarea listei de jucatori pe site, verificarea Licentei de jucator, dovada achitarii taxei de legitimare la Federatie si verificarea avizului medical.

    Comisia Nationala de Competitii