Comunicat FRM | Participare și înscrierea echipelor pentru Cupa României ediția 2024

Comunicat FRM nr. 4 din 28.06.2024

Participare și înscrierea echipelor pentru Cupa României ediția 2024

Federația Română de Minifotbal, prin CEx, a stabilit ca organizarea Cupei României la Minifotbal, ediția 2024, să aibă loc in perioada 5-7 iulie, în localitatea Piatra Neamț, județul Neamț.

În vederea participării la această ediție a Cupei Romaniei vă transmitem următoarele:

1. Pot participa echipe care sunt constituite in structuri sportive si care detin Certificat de Identitate Sportivă eliberat de Agenția Națională pentru Sport sau Direcția Județeană de Sport/Directia de Sport a Municipiului Bucuresti și care provin din competitiile afiliate/licentiate la FRM sau afiliate /licentiate la FMR-ONG, sezonul 2023-2024.
1.2 Jucatorii inregistrati in cadrul cluburilor/asociatiilor sportive trebuie sa detina o legitimatie/licenta cu viza anuala emisa de Federatia nationala prin Comisia Nationala de Legitimari, Transferari si Clasificari (CNLTC).
1.3 O conditie de baza este ca echipele sa fi participat intr-o competitie locala/judeteana organizata sub licenta FRM sau AJM in sezonul 2023-2024, iar jucatorii clubului/echipei sa fie inregistati in baza de date pe pagina www.campionateminifotbal.ro confrom deciziilor emise de CEX al FRM.

2. Membrii FRM si Organizatorii locali vor anunța participarea si numele echipelor la Cupa României până in data de 30 iunie 2024. Comunicarea de către organizatori a informatiilor se va face prin e-mail la adresa: fmrcompetitii@gmail.com

3. Federația va introduce în urnă și le consideră ca și participante la Cupa României doar acele echipe pentru care a fost achitată taxa de participare in contul Federației, în valoare de 1500 lei, până în data de 01.07.2024

4. Fiecare competiție licentiată are dreptul de a înscrie la Cupa României una sau mai multe echipe care vor fi desemnate conform propriului regulament. Distribuirea locurilor se va face de catre Federație in baza numărului de locuri eligibile.

5. Cupa României, ediția 2024, se va desfășura cu un număr de 54 de echipe la start, iar în situația în care există cereri pentru suplimentarea locurilor, CEx va putea aproba mărirea numărului de locuri.

6. Tragerea la sorti a grupelor va avea loc in data de 02.07.2024 (marți) la ora 17:00 și va putea fi urmărită LIVE pe pagina de Facebook a Federației.

7. Distribuirea și dreptul de achiziție Licență competiții internationale:
Dreptul de achizitionare al Licenței EMF EUROCUP 2024, se va acorda dupa urmatoarele criterii:

  Licenta 1 – echipa Câștigătoare a Cupei României 2024

  Licenta 2 – Locul 2 Cupa României 2024

  Alte licențe internaționale acordate – Locații, data si locuri acordate
  17-20 Octombrie / Creta, Grecia – SOCCA Champions League – 8 locuri

  Licenta 1 – câștigătoarea Cupa Socca Romania 2024, Oradea

  Licenta 2 – Locul 2 Cupa Socca Romania 2024, Oradea

  Licenta 3 – Locul 3 Cupa Socca Romania 2024, Oradea

  Licenta 4 – Locul 3 Campionatul Național 2024

  Licenta 5 – echipei locul 2 Superliga Est

  Licenta 6 – echipei locul 2 Superliga Vest

  Licenta 7 – Locul 3 Cupa României 2024

  Licenta 8 – Locul 4 Cupa României 2024

  8. Delegatii se vor prezenta conform programului stabilit la Comisia de Organizare și Acreditări de la Piatra Neamț cu Tabelul Nominal de participare, Licența jucător, act de identitate jucători în original și adeverința medicală. Tabelul va cuprinde lotul de jucători, conform site-ului www.campionateminifotbal.ro și va avea semnătura, ștampila organizatorului local, respectiv toate informațiile solicitate în tabel.

  9. Delegații vor prezenta la începutul fiecărui joc Licența de jucător și un act în original (CI, pașaportul sau un alt act doveditor cu poză) care să ateste identitatea fiecărui jucător înscris pe raportul de arbitraj, împreună cu adeverința medicală individuală sau cea aplicată pe Licența jucător din care să se ateste că sunt APȚI pentru efort fizic / sport / practicarea minifotbalului.

  10. Pentru fiecare joc se va întocmi un Raport de arbitraj, unde pot fi trecuți doar jucătorii înscriși în Tabelul Nominal prezentat și vizat la începutul competiției de Comisia de Acreditare a Cupei României 2024.

   Pentru alte informații, transmiterea tabelului cu jucători sau orice alte întrebări, vă rugăm să utilizați adresa de e-mail: fmrcompetitii@gmail.com

   Comisia Națională de Competiții