Comunicat – Inregistrare jucatori si cluburi in Registrul National al Sportivilor (RNS)

COMUNICAT Data: 07.11.2023

Inregistrare jucatori si cluburi in Registrul National al Sportivilor (RNS)

Asociatiile Judetene de Minifotbal cat si organizatorii competitiilor de minifotbal la nivel local, vor inregistra, in baza de date a Federatiei, toate cluburile sportive cu CIS emis atat de Agentia Nationala pentru Sport cat si cele emise de Directiile Judetene de Sport. Pentru acestea, organizatorii vor transmite catre Federatie o copie (fata-verso) dupa CIS si lotul de jucatori ai fiecarei echipe. Acestia vor fi inregistrati in tabel excel anexat prezentei, cu toate datele solicitate.

Inregistrarea cluburilor sportive si a jucatorilor se va face incepand cu startul sezonului competitional 2023-2024.

Asociatiile Judetene de Minifotbal au obligatia de a crea o baza de date cu bazale sportive de pe raza judetului. Acolo unde inca nu s-a constituit AJM, baza de date va fi creata de organizatorul care a obtinut Licentia pentru a organiza competitii recunoscute de FRM.

Baza de date cu cluburile si jucatorii inregistrati vor fi incarcate in Registrul National al Sportivilor, platforma administrata de Agentia Nationala pentru Sport (ANS).

Tabelul solicitat se va transmite pe adresa de email secretariat@frminifotbal.ro, cel tarziu pana in data de 15.11.2023.

Important!!! Nerespectarea termenelor si a dispozitiilor de mai sus, poate duce la neacordarea / retragerea Licentei de organizare si implicit, neparticiparea echipelor la competitiile nationale organizate de FRM in anul 2024.