Comunicat – modificare în grupa B de la Campionatul Național, Rm-Vâlcea 2022

Modificare Grupa B din data de 13.07.2022

CEx al FRM, intrunit in sedinta de lucru in data de 13.07.2022, a luat la cunostiinta notificarea trimisa de catre Valeanu Marius, in calitate de organizator al competitiei locale din Constanta sub egida FRM, prin care acesta anunta Comitetul Executiv, ca echipa Asociatia Sportiva Squadra Viola Constanta, echipa calificata la Campionatul National Ramnicu Valcea, editia 2022, in Grupa B, nu se poate prezenta la startul competitiei din lipsa de jucatori.

I.) Astfel CEx a luat urmatoarele decizii in legatura cu locul ramas disponibil:

In vederea stabilirii echipei calificate la Campionatul National s-au luat in considerare rezultatele sportive inregistrat de echipele participante la Supercupa Romaniei, desfasurata la Iasi, in perioada 01-03 iulie 2022, astfel:
a.) S-a intocmit un clasament general intre echipele clasate pe locul 3 din cele 8 grupe
b.) Echipa cu cel mai mare punctaj (dintre cele opt) a avut intaietate de a participa la Campionatul National.
c.) In cazul unui refuz sau in caz de neparticipare al echipei desemnate conform punctul 2, locul acesteia urmand a fi alocat urmatoarei echipe din clasament, pana cand locul liber va fi ocupat de una din cele 8 echipe.
d.) In cazul in care nici o echipa din cele 8 nu va putea completa locul liber, Grupa F va fi formata din cele 3 echipe, conform tragerii la sorti.

II.) Clasament realizat cu cele 8 echipe clasate pe locul 3 din cele 8 grupe:

Clasament, echipe clasate pe locul 3 în grupe la Supercupa României, Iași 2022

2.) Astfel, echipa ACS Tazmannschaft Bucuresti, locul 4 in clasamentul echipelor clasate pe locul 3 la Supercupa, a fost echipa desemnata de a completa pozitia a 4-a din Grupa B.

Mentionam faptul ca echipa AS Napoli Arad, aflata pe locul 3 in clasamentul echipelor clasate pe locul 3 in grupe la Supercupa, a declinat invitatia de a participa la Campionatul National din motive administrative.

3.) Programul jocurilor din Grupa B stabilit in urma trageri la sorti, nu sufera modificari.

Comitetul Executiv al FRM