Comunicat – Licențe pentru EMF Champions League, Eurocup și Masters Cup

COMUNICAT din data de 16.07.2022

LICENTE EMF CHAMPIONS LEAGUE, MASTERS CUP SI EUROCUP 2022

1.) In urma parteneriatului incheiat intre FMR (ONG), FRM si EMF, va instiintam ca dreptul de achizitionare a Licentei (participare) pentru cele trei competitii este acordat de Federatia Romana de Minifotbal, conform prezentului comunicat.
2.) Pentru castigarea Campionatului National, FRM va asigura ca si premiu, costul Licentei de participare la EMF CL, echipei campioane nationale 2022.
3.) In vederea completarii Contractului de participare, echipele vor anunta inscrierea la EMF CL, EMF EUROCUP si EMF Masters Cup pe adresa de email a federatiei, secretariatfmr@gmail.com, pana la data de 31 iulie 2022.
4.) Platile se vor efectua in baza unui contract transmis de EMF si incheiat intre EMF – FRM si echipa participanta (o sa revenim cu detalii privind costuri de cazare, masa si cat si cu alte informatii).
5.) Datorita unor modificari in structura de organizare a competitiilor organizate de EMF, in acest an Champions League va fi organizat cu participarea a 24 de echipe campioane nationale a tarilor membre, iar EMF EUROCUP va fi organizat cu 48 de echipe (castigatoarea Supercupei, Cupei sau a altor competitii natinale organizate de Federatiile nationale afiliate la EMF).
6.) Pentru acest an, Federatia Romana de Minifotbal va beneficia de un loc (licente) pentru EMF CL 2022, de patru locuri (licente) pentru EMF EUROCUP si de patru licente (locuri) la EMF Masters Cup. Licentele se acorda doar pentru anul competitional in curs. Termenul stabilit de EMF pentru acordarea licentelor este data de 01 august 2022.

7.) Dreptul de achizitionare al Licentei EMF CL, 31 august – 4 septembrie 2022, Herteg Novi Montenegro, se va acorda dupa urmatoarele criterii:
licenta 1 – echipa Campioana Nationala 2022 (taxa de participare se achita de FRM)
Nota*. In eventualitatea in care prin repartizarea locurilor EMF va acorda inca un loc Romaniei, acesta va reveni echipei vicecampioane nationale editia 2022. In cazul in care una din echipe cu drept de licenta nu poate participa, locul/locurile vor fi alocate in ordine ierarhica echipelor clasate pe locurile (2) 3-8 la CN 2022.
In cazul, epuizarii si acestor locuri, Licenta 1 va fi acordata conform punctului 10 din prezenta.

8.) Dreptul de achizitionare al Licentei EMF EUROCUP, 14-18 septembrie 2022
Hajduszoboszlo, Ungaria se va acorda dupa urmatoarele criterii:
licenta 1 – Castigatoarea Supercupei Romaniei 2022

licenta 2 – Vicecampioana Supercupei Romaniei 2022

licenta 3 – Castigatoarea Cupei Romaniei 2022

licenta 4 – Echipei clasate pe locul 2 de la Campionatul national 2022

– altor echipe, care respecta si/sau se incadreaza in cerintele de mai jos

9.) Dreptul de achizitionare a Licentei EMF Masters Cup 2022, se va acorda dupa urmatoarele criterii:
licenta 1 – echipa Campioana Nationala Old boys 2022

licenta 2 – Locul 2 Campionatul National Old Boys 2022

licenta 3 – Locul 3 Campionatul National Old Boys 2022

licenta 4 – altor echipe, care respecta si/sau se incadreaza in cerintele de mai jos

10.) In situatia in care, o echipa beneficiaza de Licenta de participare, conform drepturilor mentionate mai sus, dar care se afla in imposibilitatea de a participa la EMF CL, EUROCUP sau la Masters Cup, FRM si FMR va atribuii Licenta altei echipe, dupa urmatoarele criterii:
– echipelor care au realizat performante la nivel national pe criteriul sportiv in anul 2022
– echipelor care au colaborat cu Federatia la diverse actiuni (turnee, echipa nationala, jucatori la echipa nationala, etc.)

– echipelor care au participat la competitii nationale organizate de Federatie in anul 2022

– echipelor care au reusit performante sportive in editiile precedente de ECL /Masters Cup

– echipelor care au avut un comportament in spiritul valorilor si a principiilor de Fair- Play

– echipelor care fac dovada bugetului stabilit in prezentare si care se incadeaza in cerintele stabilite de EMF.

11.) Echipele au obligatia sa respecte datele si termenele stabilite de FRM si EMF in ceea ce priveste:
-achitarea Licentei taxei de participare cat si a contravaloarii serviciilor de cazare si masa ales din grila de prezentare;

-Indeplinirea cerintelor de participare emis de EMF;

-promovarea evenimentului pe canalele de informare proprii;

-transmiterea informatiilor si respectarea regurilor de participare (lot, poze, stiri, logo, imprimarea pe tricourile de joc a siglei oficiale CL, etc.);

-dupa fiecare joc, un reprezentant al echipei va acorda interviu in zona media

12.) In cazul in care, echipa campioana nationala nu va participa la EMF CL 2022, FRM nu va acorda compensari financiare echipei sau jucatorilor in cauza (contravaloarea licenta). Locul ramas liber de castigatoarea CN va fi alocat unei echipe, conform criteriilor enumerate mai sus. Echipa desemnata, va achizitiona licenta conform valoarei grilei de licentire anuntata.

13.) Licenta castigata pe criteriul sportiv nu este transmisibila si devine nula daca echipa in cauza nu participa la una din competitiile enumerate mai sus.

Takacs Attila
Secretar General FRM