Decizia Cex nr. 4: Aprobare participarea echipei naționale la C.E. 2024 – Sarajevo

Decizia nr. 4 a Comitetului Executiv al FRM din 16.04.2024

Membrii Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Minifotbal, intruniti in sedinta din data de 16.04.2024, am hotarat in conformitate cu cu prevederile art. 41 din Statut si ale O.G. nr.26/2000 cu privire la asociaţii şi fundaţii, cu modificările şi completările ulterioare, urmatoarele:

ART.1 Se aproba participarea echipei nationale de minifotbal seniori a Romaniei la Campionatul European de Minifotbal, care se va desfasura in Bosnia si Hertegovina in localitatea Sarajevo in perioada 01-08 iunie 2024.

ART.2 Se aproba obiectivul de performanta pentru participarea echipei nationale de minifotbal seniori a Romaniei la Campionatul European de Minifotbal, care se va desfasura in Bosnia si Hertegovina in localitatea Sarajevo in perioada 1-8 iunie 2024 ca fiind castigarea titlului de campioana europeana sau de vicecampioana europeana.

ART.3 Se aproba un numar de 30 persoane care vor face parte din delegatia echipei nationale de minifotbal seniori a Romaniei care va participa la Campionatul European de Minifotbal, care se va desfasura in Bosnia si Hertegovina, in localitatea Sarajevo, in perioada 1-8 iunie 2024.

ART.4 Prezenta hotarare a fost adoptata in unanimitate la data de 16.04.2024, cu 6 voturi pentru. La sedinta a lipsit un membru CEX, Szekely Zoltan

ART.5 Prezenta hotarare este obligatorie pentru membrii asociati si afiliati si intra in vigoare de la data adoptarii.

ART.6 Prezenta hotarare poate fi atacata in justitie de oricare dintre membrii care nu au luat parte la sedinta Comitetului Executiv, sau care au votat impotriva si au cerut sa se insereze acest lucru in procesul verbal, in conformitate cu legislatia in vigoare

ART.7 Prezenta hotarare se publica pe site-ul oficial al Federatiei in termen de maxim 48 ore de la data adoptarii ei, publicarea are valoare de comunicare oficiala fata de orice persoana interesata.