Modificări în grupele B și E de la Supercupa României

CEx al FRM, intrunit in sedinta de lucru, in data de 28.06.2022, a analizat situatia creata prin adresa trimisa de catre ACS City Taxi Deva si Comisia de organizare locala Realsport Deva, respectiv de catre ACS DIGV Cluj si Comisia de organizare locala All Time Sport Cluj, conform cărora cele două echipe, din motive intemeiate, de lipsă jucători, nu se pot prezenta la Supercupa Romaniei.

In urma unor adrese de informare transmis de organizatorii locali Comitetul Executiv al FRM cu privire la atribuirea unor locuri suplimentare la Supercupa Romaniei pentru campionatul solicitant, resepectiv, in urma analizei acestor solicitari, s-a hotarat ca locul ramas liber sa fie acordat Campionatului de Minifotbal DGB Iasi, in baza solicitarii depuse la FRM in data de 28.06.2022, pentru echipa ACS Sporting Iași.

Astfel, echipa ACS Sporting Iași este repartizata in Grupa B a Supercupei, pe pozitia in care s-a gasit dupa tragerea la sorti, reprezentanta campionatului din Deva. Dupa aceasta decizie, Grupa B va avea urmatoarea componenta:

1.ACS Old Boys Bucuresti
2.ACS Sporting Iași
3.ACSM Joysonquin Tara Barsei Brasov
4.ACS Ludicom Victory Cup Bucuresti
5.ACS Arena Cainilor Sibiu

Programul jocurilor din Grupa B, stabilit in urma trageri la sorti, nu sufera modificari.

In urma adresei transmise de organizatorul local din Cluj Napoca, Comitetului Executiv al FRM cu privire la atribuirea unor locuri suplimentare la Supercupa Romaniei pentru campionatul solicitant, precum si in baza analizei, s-a hotarat ca locul ramas liber sa fie acordat Campionatului de Minifotbal Baia Mare, care a depus o solicitare in acest sens la FRM, in data de 14.06.2022, pentru echipa AS VLD Trans Baia Mare.

Astfel, echipa AS VLD Trans Baia Mare este repartizata in Grupa E a Supercupei, pe pozitia in care s-a gasit dupa tragerea la sorti, reprezentanta campionatului din Cluj. Dupa aceasta decizie, Grupa E va avea urmatoarea componenta:

1.AS Premier Iasi
2.AS Inter Grand Hill Oradea
3.ACS Viitorul Campineanca
4.ACS Galaxy MFD Ploiesti
5.VLD Trans Baia Mare

Programul jocurilor din Grupa E, stabilit in urma trageri la sorti, nu sufera modificari.