Comunicat – programare acreditări pentru Supercupa României de la Iași

Comunicat – 28.06.2022
Program acreditari Supercupa Romaniei Iasi 2022

In vederea omologarii lotului de jucatori, staff, etc. la Supercupa Romaniei, editia 2022, rugam delegatii echipelor participante cat si organizatorii locali, sa tina cont de prezentul comunicat emis, ce prevede procesul de acreditari cat si documentele necesare ce sunt prezentate.

Programul pentru acreditarea echipei va fi stabilit de Comisia Nationala de Competitii, tinandu-se cont de data si ora (aproximativa), la care ajunge echipa la Iasi.

A. 30 iunie, joi – Intre orele 16.00 si 22.30 – acreditari jucatori si staff tehnic echipe.

B. 1 iulie, vineri – pana la ora 12:00.
Locatia: Baza Magic Sport Center Alexandru cel Bun (Depou CFR). Adresa: Soseaua Nationala, nr 10-12

IMPORTANT!!!! – LA OBSERVATORII DELEGATI LA TERENUL DE JOC NU SE FAC ACREDITARI.
In vederea realizarii procesului de acreditare jucatori, rugam delegatii echipelor sa se prezinte la biroul acreditari, la data si ora stabilita in prealabil.
In cazuri exceptionale, rugam organizatorii locali sa anunte CNC in vederea reprogramarii echipei pentru acreditare.
Contact acreditari si programari: fmrcompetitii@gmail.com si persoana de contact – Ilie Andrici nr. Tel: 0753 890 160

1. In vederea participarii la Supercupa Romaniei, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa aiba in vedere urmatoarele:
a) Tabel nominal (excel) cu jucatorii echipei participante valabil cel intocmit de comisia de organizare locala, dupa modelul emis de FRM.
IMPORTANT!!! VA RUGAM SA NU TRANSMITETI TABELUL IN ALT FORMAT, DOAR EXCEL.
b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocului. In cazul unor probleme legate de lipsa unui document de identificare al jucatorului va rugam sa anuntati comisia de organizare inaintea inceperii competitiei.
c) Adeverinta medicala individuala, emisa in anul 2022, prin care sa reiese ca jucatorul este apt pentru efort, sport, etc. Sunt valabile si legitimatiile proprii cu parafa medicala si stampila unitatii medicale emitente pe anul 2022.

2.Toate persoanele participante (jucatori, staff tehnic, staff medical, staff suport, delegati, vor prezenta documente in original.

3.La Supercupa, vor avea drept de joc doar acei jucatori care sunt inregistrati pe site-ul FMR si care detin Carnet de legitimare (Licenta jucator) emis de Federatia Romana pe anul 2022. Dreptul de legitimare si procedura de legitimare sunt prezentate in documentul anexat (Extras din Regulament CSJT–FRM 2022).

4.Jucatorii sunt considerati inscrisi pentru Supercupa Romaniei doar dupa verificarea tabelelor nominale, dovada achitarii taxei de legitimare la Federatie si verificare aviz medical.

Comisia Nationala de Competitii