Catena Racing București, campioană la Firme și Instituții, ediția 2022!

Federația Română de Minifotbal, for aflat sub tutela Ministerului Sportului, a organizat prima competiție majoră din acest an, Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România. Competiția a adunat la start 34 de echipe din țară și s-a defășurat pe parcursul a 3 zile, la Baza Sportivă Realsport și la Liceul Auto din Deva.

Competiția a fost câștigată de echipa Catena Racing Team București, care s-a impus în finala cu Gemina Cluj, scor 2-1, grație a două goluri marcate în ultimele 6 minute de joc.

Pe locul 3 s-a clasat Continental Automotive Systems Sibiu, iar pe locul 4, Florea Grup Alba.

Aceste 4 prime clasate au acum dreptul de a participa la EMF Euro Business Cup, competiție internațională, rezervată echipelor de la Firme și Instituții, programată în Antalya (Turcia), între 19 și 23 octombrie.

Catena Racing Team București – Gemina Cluj 2-1 (pauză: 0-1)

Catena: Marius Aranghel, Mihai Cană, Cosmin Câmpean, Victor Cioroianu, Marius Cruceană, Gabriel Micu, Tănase Mușat, Alexandru Nechita, Mircea Popa, Mihai Prodan, Nicolae Tălpeanu, Aurel Tutunaru, Andrei Vlăsceanu și Dragoș Zaharia.

Staff: Virgil Bejenaru (antrenor) și Ovidiu Gorcea (delegat)

Gemina: Alin Adelean, Marius Nicoară, Bogdan Paleocă, Sebastian Drăgan, Florin Boerean, Cristian Ungurușan, Flaviu Chișu, Tudor Tothăzan, Raul Morar, Horațiu Moldovan, Andrei Cioban, Ovidiu Imbuzan și Tudor Duma.

Staff: Nicolae Tonu (antrenor) și Radu Cojocnean (delegat).

Pentru Catena, aflată la cea de-a doua participare la această competiție națională, este și cea de-a doua medalie, după bronzul de anul trecut de la Botoșani. Un hop extrem de important a fost depășit în optimile competiției de la Deva, atunci când cei de la Catena au egalat în ultimul minut al duelului cu campioana de anul trecut, Dedeman Oradea și s-au impus la loviturile de la 7 metri. Anul trecut, cei de la Dedeman învinseseră Catena, de aceeași manieră, la penalty-uri, atunci în semifinale.

Locul 2 reprezintă o performanță excelentă și pentru Gemina Cluj, echipă cu multiple participări la competițiile naționale și internaționale rezervate echipelor de la Firme și Instituții. Flaviu Chișu, căpitanul celor de la Gemina, a fost desemnat „MVP-ul” competiției de la Deva, în timp ce Nicolae Tălpeanu a primit titlul de „Cel mai bun jucător”. Petru Barna, portarul celor de la Florea Grup, a fost desemnat „Cel mai bun portar” al turneului.

Trofeul Fair Play a revenit celor de la Vard Tulcea.

Pentru Federația Română de Minifotbal, reprezentată la Deva de președintele Ioan Onicaș și secretarul general, Attila Takacs, urmează și alte competiții majore în această vară: Supercupa României, Iași (30 iunie-3 iulie), Cupa României, Sibiu (8-10 iulie) și Campionatul Național, Râmnicu-Vâlcea (14-17 iulie).

Toate pozele și materialele video de la Deva pot fi regăsite pe pagina noastră oficială de Facebook:
www.facebook.com/FRMinifotbal

Catena Racing Team București – locul 1
Gemina Cluj – locul 2