PRO Arena va transmite în direct meciurile echipei naționale de la EMF EURO 2022

Meciurile echipei naționale a României de la Campionatul European de Minifotbal, ediția 2022, de la Kosice din Slovacia, vor fi transmise în direct de postul de televiziune național, PRO Arena. Continuă astfel colaborarea dintre minifotbalul românesc la nivel înalt și trustul de televiziune PRO, la edițiile precedente de EURO meciurile fiind difuzate de Sport.ro sau PRO X.

Federația Română de Minifotbal anunță că a semnat un acord cu postul de televiziune PRO Arena pentru transmiterea jocurilor echipei naționale a României de la EMF EURO 2022. Astfel, iubitorii și susținătorii fenomenului minifotbalistic din țara noastră vor avea din nou șansa de a urmări echipa națională la televizor. Precedentul Campionat European s-a defășurat în Ucraina, la Kiev, în 2018, meciurile fiind transmise atunci de Pro X.

La ediția din acest an, una jubiliară, cu numărul 10, România face parte din grupa B, alături de: Spania, Albania și Azerbaidjan. În total, 24 de echipe iau parte la EMF EURO, primele două clasate din cele 6 grupe plus cele mai bune patru locuri 3 urmând să se califice în faza optimilor de finală.

Program România, grupa B, EMF EURO 2022, ÎN DIRECT pe PRO Arena

  • România vs. Azerbaidjan | Sâmbătă, 4 iunie, ora 18:15 (ora României)
  • România vs. Albania | Luni, 6 iunie, ora 19:15
  • România vs. Spania | Marți, 7 iunie, ora 19:45

Meciurile din optimile de finală ale competiției vor avea loc miercuri, 8 iunie.

Ioan Onicaș, președinte Federația Română de Minifotbal:

„Vești bune pentru iubitorii minifotbalului din România. Federația aduce la cunoștință continuarea colaborării cu trustul de media PRO și pentru meciurile Campionatului European din acest an, din Slovacia. Iată că susținătorii echipei noastre naționale vor avea din nou ocazia, la fel ca la edițiile precedente, de a urmări meciurile României pe un post de televiziune național, în trecut fiind vorba de Pro X iar acum, în 2022, de Pro Arena.

Acesta este și unul din principalele noastre obiective, după înființarea Federației Române de Minifotbal, în luna iulie a anului trecut, de a dezvolta și mediatiza cât mai mult acest popular sport, iar prin transmiterea acestor jocuri pe un post de televiziune național, ne asigurăm că meciurile naționalei vor putea fi urmărite de un număr cât mai mare de potențiali fani ai minifotbalului.

Astfel, între 4 și 11 iunie, vă lansăm invitația de a fi în fața televizoarelor și a susține echipa națională în tentativa ei de a deveni, din nou, campioană a Europei, așa cum a mai făcut-o de 6 ori în trecut. Sperăm ca parcursul nostru la ediția din acest an să fie unul cât mai lung și să dăm posibilitatea celor de la Pro Arena să transmită un număr cât mai mare de meciuri ale României la acest turneu final.”