Comunicat: Sistem de organizare și desfășurare Superliga Vest – Hunedoara, 09-11 iunie 2023

1.1 Urne si repartizare locuri: Superliga României 2023 Vest – Hunedoara, perioada 09-11 iunie 2023
1.2 Participa un numar de 24 de echipe. Tragerea la sorti se va face folosind 4 urne valorice a cate 6 echipe si se va tine cont de urmatoarele:


Urna 1:
a) 6 echipe desemnate cu cel mai bun rezultat din competitia locala organizată de membrul fondator al Federatiei Nationale sau care a contribuit la infiintarea Asociatiei Judetene de Minifotbal, la care se adauga echipa desemnata din competitia locala a Campionatului Municipal de Minifotbal Hunedoara:

1.Club Sportiv Alborz-Minifotbal Timisoara, 2. Asociatia Club Sportiv Onix Zalau, 3. Asociatia Club Sportiv Elit Sport Baia Mare, 4. Asociatia Clubul Sportiv Golazzo RM. Valcea, 5. Asociatia Club Sportiv Real Sport Deva, 6. Campionatul Municipal de Minifotbal Hunedoara

TIMIȘOARA 1RM-VÂLCEA 1
ZALĂU 1DEVA 1
ORADEA 1HUNEDOARA 1
Urna 1

Urna 2:
-6 echipe – Prima echipa din competitia locala organizată de membrul fondator al Federatiei Nationale sau care a contribuit la infiintarea Asociatiei Judetene de Minifotbal, la care se adauga prima echipa desemnata din competitia locala organizată de membru FMR-ONG conform clasamentului FMR pe 2022, numele echipelor si a competitiilor locale din aceasta urna va fi transmis catre Federatia National de catre CEX al FMR.

 ARAD 1 TG-JIU 1
 BAIA MARE 1 SIBIU LUCEAFĂRUL 1
 CLUJ NAPOCA 1 FLOREȘTI 1
Urna 2

Urna 3:
a) Prima echipa din competitia locala organizata de membrul FMR conform clasamentului FMR pe 2022
b) a doua echipa/ club desemnat cu cel mai bun rezultat din competitia locala organizată de membrul fondator al Federatiei Nationale sau care a contribuit la infiintarea Asociatiei Judetene de Minifotbal.

SIBIU FAIR PLAY 1TIMIȘOARA 2
ALBA IULIA 1ZALĂU 2
CRAIOVA PHOENIX 1ARAD 2
Urna 3

Urna 4:
a) a doua echipa/ club desemnat cu cel mai bun rezultat din competitia locala organizat de membrul fondator al Federatiei Nationale sau care a contribuit la infiintarea Asociatiei Judetene de Minifotbal.
b) a doua echipa din competitiile locale organizate de membrii FMR, numele echipelor si a competitiilor locale din aceasta urna va fi transmis catre Federatia National de catre CEX al FMR.

ORADEA 2ALBA IULIA 2
BAIA MARE 2RM-VÂLCEA 2
CLUJ NAPOCA 2SIBIU FAIR PLAY 2
Urna 4

4. Turul I – faza grupelor, se va juca dupa sistemul fiecare cu fiecare. Programul grupelor este stabilit in urma tragerii la sorti. Nota: In caz de egalitate intre doua echipe, se va lua in considerare rezultatul jocului direct (inclusiv cel dupa lov. de departajare). Daca trei echipe vor termina la egalitate, se vor aplica criteriile de departajare prevazute in Regulamentul de orgnizare si desfasurare a competitiilor FRM.

5. Turul II – Dupa disputarea jocurilor din prima faza, in turul II (optimi) se califica echipele clasate pe locurile 1 si 2 din grupe si cele mai bune 4 echipe de pe locul 3. Jocurile din Optimi se disputa conform programulului si tintarului anuntat.

6. Turul III – Sferturile de finala – se califica echipele castigatoare in faza optimilor de finala (8 echipe). Programul jocurilor din sferturile de finala este cel stabilit in programul competitiei:
Jocul A – Sfert 1, Castigatoarea Optimi 1 vs Castigatoarea Optimi 2 Jocul B – Sfert 2, Castigatoarea Optimi 3 vs Castigatoarea Optimi 4 Jocul C – Sfert 3, Castigatoarea Optimi 5 vs Castigatoarea Optimi 6 Jocul D – Sfert 4 Castigatoarea Optimi 7 vs Castigatoarea Optimi 8

7. In semifinalele se califica echipele castigatoare din cele 4 jocuri din sferturile de finala.

8.Programul semifinalelor:

-Jocul 1: Castigatoare Sfert 1 – Castigatoare Sfert 2

-Jocul 2: Castigatoare Sfert 3 – Castigatoare Sfert 4

9. Finala mica (locurile 3-4): Invinsa Joc 1 – Invinsa Joc 2

10. Finala mare (locurile 1-2): Castigatoare Joc 1 – Castigatoare Joc 2

11. Echipa castigatoare si locul 2 au dreptul de a achizitiona Licenta pentru editia 2023, EMF EUROCUP sau SOCCA 2023

12. Organizatorii vor transmite, inaintea competitiei, tabelul nominal al lotului pe adresa: fmrcompetitii@gmail.com

Tabelul va cuprinde lotul de jucatori conform site-ului www.campionateminifotbal.ro si va avea semnatura, stampila organizatorului, respectiv toate informatiile solicitate in tabel.

13. Pentru stabilirea echipelor calificate la Campionatul National de pe locurile 5 si 6 se va proceda astfel:
-Echipele invinse in sferturile de finala vor juca pentru locurile 5-8 dupa cum urmeaza: Jocul A – loc 5-8, Invinsa Sfert 1 vs Invinsa Sfert 2
Jocul B – loc 5-8, Invinsa Sfert 3 vs Invinsa Sfert 4
-Echipele invingatoare in Jocul I si Jocul II, vor disputa un joc pentru locurile 5-6, iar echipele invinse, vor juca pentru locurile 7-8 ale Superligii Vest.
Jocul I – Locul 5-6 Castigatoare Jocul A vs Castigatoare Jocul B Jocul II – Locul 7-8 Invinsa Jocul A vs Invinsa Jocul B
Echipele clasate pe locurile 5-6 se vor califica la Campionatul National.

Nota* Numarul echipelor participante la Superliga Vest nu va fi suplimentat, aceasta fiind organizată cu maxim 24 echipe. In cazul unor echipe nou inscrise sau suplimentar acceptate, acestea vor putea participa la Superliga Est de la Iași.

Comisia Națională de Competiții a FRM