Comunicat | Tragere la sorți și Program acreditări Campionatul Național Firme și Institutii 2024 (CNFI), Brașov

Comunicat, Program acreditari Campionatul National Firme si Institutii 2024 (CNFI), Brasov

Prin prezenta adresa instiintam echipele participante la CNFI 2024, cu privire la urmatoarele:

Tragerea la sorti in vederea stabilirii grupelor si anuntarea programului competitional va avea loc in data de 16 mai (joi) de la ora 19.00, la Oradea si poate fi urmarita in direct pe pagina de Facebook a Federatiei.

– 23 mai (joi) acreditari jucatori si staff tehnic echipeIntre orele 16.00 si 23.00

Biroul de Acreditari va fi amplasat la Baza Sportivă Pro Arena, Str. Calea Feldioarei nr. 98, Brasov

Alte informatii:

1. In vederea participarii la Campionatul National Firme si Institutii 2024, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa aiba in vedere urmatoarele:

a. Echipele vor prezenta la biroul acreditari Tabelul nominal (15 jucatori + 2 delegati) al echipei participante la CNFI

b. Inainte de desfasurarea jocului, Jucatorii si membrii staff echipa au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere, legitimatie de lucru), in vederea verificarii identitatii acestora. In cazul unor probleme legate de lipsa unui document de identificare al jucatorului va rugam sa anuntati Federatia inaintea inceperii competitiei.

c. Echipele au obligatia de a prezenta un extras Revisal in care apar jucatorii inscrisi in Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. (conf. Prevederilor din Legea 4 din Regulamentul de desfasurare al competitiei). In cazul echipelor care provin de la institutii specifice (exemplu: IPJ, Jandarmerie, ISU, Pompieri, etc) identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de particiapre, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor act de legitimare emis de institutia de care apartin.

In vederea realizarii procesului de acreditari jucatori, rugam delegatii echipelor sa stabilieasca in prealabil ora si data acreditarii la coordonatorul procesului de acreditari Andrici Ilie, nr. Tel. 0753 890 160. (program acreditari va fi anuntat cel tarziu pana pe data de 22 mai).

In cazuri exceptionale, rugam organizatorii locali sa anunte CNC in vederea reprogramarii echipei pentru acreditare.

Jocurile se vor disputa pe patru terenuri conform Legenda terenuri de mai jos:
Teren 1 si 2 – Baza Sportivă Pro Arena – Str. Calea Feldioarei nr. 98, Brașov
Teren 3 – Baza Sportivă PARK ARENA – Str. Nucului nr. 28
Teren 4 – Elite Arena – str. Calea Bucuresti nr. 17, Sacele

Comisia Nationala de Competitii