Cristian Lupu, ales în noul Comitet Executiv al EMF pentru următorii 5 ani!

Astăzi, 24 februarie 2024, a avut loc la Bratislava, în Slovacia, a 21-a Adunare Generală a Federației Europene de Minifotbal (EMF). În cadrul acestei întâlniri oficiale cu membri afiliați, a fost ales Comitetul Executiv al EMF, pentru următorii 5 ani, 2024-2029. Noul președinte al forului este slovacul Peter Kralik, iar ca membru în Comitetul Executiv a fost ales și românul Cristian Lupu, vicepreședinte al Federației Române de Minifotbal.

Membrii afiliați ai EMF și-au ales astăzi noua conducere pentru un mandat de 5 ani. Comitetul Executiv, compus din 7 membri, arată în felul următor, în urma votului exprimat: Peter Kralik (Slovacia – președinte), Borislav Aleksandrov (Bulgaria – vicepreședinte), Yair Scher (Israel – membru), Cem Durul (Turcia – membru), Cristian Lupu (România – membru), Gianluca Finazzi (Italia – membru) și Antonio Lopez (Spania – membru).

În cadrul întâlnirii, președintele Peter Kralik și-a prezentat viziunea și proiectul său pentru mandatul care se va întinde până în anul 2029, viziune compusă din 3 piloni: dezvoltare, evenimente și sponsori&media. În cadrul pilonului de dezvoltare, vor fi organizate work-shopuri pentru segmentul de arbitri și antrenori.

Astfel, Federația Română de Minifotbal, una dintre cele mai bine dezvoltate structuri din cadrul EMF, va fi în continuare reprezentată la nivelul Comitetului Executiv, prin intermediul vicepreședintelui FRM, Marian Cristian Lupu. Toți membrii din CEx EMF vor avea în sarcină anumite Comisii pe perioada mandatului de 5 ani, iar lui Cristian Lupu îi revine Comisia Tehnică de Antrenori dar și cea de Relații cu Federațiile Naționale de Fotbal pe teren mare, în 11.

„Mulțumesc Comitetului Executiv al FRM pentru votul de încredere pe care mi l-a acordat prin această nominalizare. Pentru mine, personal, această numire în CEx al EMF este o încununare a muncii mele de 18 ani în minifotbal, începând din 2006.

În această perioadă, nu am sărit nicio etapă, am fost organizator de competiții la nivel local, am fost mai mereu în anturajul echipei naționale, ocupând diverse funcții (n.r. antrenor principal, antrenor secund, director sportiv), am fost membru în Comitetul Executiv al FRM, apoi vicepreședinte al FRM și acum vine această nominalizare.

Totul a venit în timp, consider că acum am ajuns la maturitate și am acumulat destulă experiență ca să pot să contribui la dezvoltarea acestui sport și la nivel internațional.” Cristian Lupu, membru Comitetul Executiv al EMF și vicepreședinte al FRM

Îi dorim mult succes și îl felicităm pe Cristian Lupu pentru numirea sa de astăzi în Comitetul Executiv al Federației Europene de Minifotbal!