Program acreditări – CNFI, Deva 2022

Comunicat, Program acreditari Campionatul National Firme si Institutii 2022, Deva

Campionatul National de Firme și Instituții, editia 2022, se va desfasura in perioada: 24-26 iunie 2022.

Tragerea la sorti in vederea stabilirii grupelor si anuntarea programului competitional va avea loc in data de 22 iunie (miercuri) de la ora 19:00, in incinta Bazei Sportiva Realsport. Tragerea la sorti poate fi urmarita in direct si pe pagina de Facebook a Federatiei.

23 iunie (joi) – acreditari jucatori si staff tehnic echipe – Intre orele 16:00 si 23:00
Biroul de Acreditari va fi amplasat in incinta Bazei Sportive Realsport (etaj 1), Strada Axente Sever nr. 32, Deva, jud. Hunedoara.

Alte informatii:
In vederea participarii la Campionatul National Firme si Institutii 2022, solicitam organizatorilor locali ca impreuna cu delegatii echipelor participante, sa aiba in vedere urmatoarele:
a) Echipele vor prezenta la biroul acreditari Tabelul nominal (15 jucatori + 2 delegati) al echipei participante la Campionatul National.
b) Jucatorii au obligatia de a avea asupra lor un act de identitate valabil, cu poza (C.I., pasaport, permis de conducere, legitimatie de lucru), in vederea verificarii identitatii acestora, inainte de desfasurarea jocului. In cazul unor probleme legate de lipsa unui document de identificare al jucatorului, va rugam sa anuntati Federatia inaintea inceperii competitiei.
c) Echipele au obligatia de a prezenta un extras Revisal in care apar jucatorii inscrisi in Tabelul nominal. Extrasul trebuie semnat si stampilat de biroul resurse umane al societatii / institutiei. ( conf. Prevederilor din Legea 4 din Regulamentul de desfasurare al competitiei). In cazul echipelor care provin de la institutii specifice (exemplu: IPJ, Jandarmerie, ISU, Pompieri, etc) identificarea jucatorilor se va face in baza tabelului nominal de particiapre, semnat si stampilat de biroul resurse umane, iar jucatorii vor avea asupra lor act de legitimare, emis de institutia de care apartin.

In vederea realizarii procesului de acreditari jucatori, rugam delegatii echipelor sa se prezinte la biroul acreditari, la data si ora stabilita in prealabil. (programul de acreditari va fi anuntat pana pe data de 22 iunie)
In cazuri exceptionale, rugam organizatorii locali sa anunte CNC in vederea reprogramarii echipei pentru acreditare.
Jocurile se vor disputa pe cele doua terenuri ale Bazei Sportive Realsport Deva si, dupa caz, pe un al treilea teren, pus la dispozitie de Comisia de organizare locala (COL).

Comisia Nationala de Competitii