România debutează cu o victorie clară la WMF World Cup 2023

Echipa națională a României obține un succes clar la debutul la WMF World Cup 2023, turneu desfășurat în perioada 26 octombrie – 4 noiembrie, în Emiratele Arabe Unite (Ras al Khaimah). Tricolorii noștri s-au impus cu 10-1 în partida susținută în grupa D, în compania reprezentativei similare a Sudanului. Meciul a stat tot timpul la discreția echipei noastre, care urmează să dea cele două teste decisive pentru calificarea în optimi, sâmbătă, respectiv luni, cu Spania, respectiv SUA.

România – Sudan 10-1 (6-0)
Goluri: Mocanu (3), Dumitrașcu (2), Balogh (2), Nemițanu, Bourceanu și Balea
România: Neacșa și Nițu (portari) – Popa (c), Balea, Ungur, Nemițanu, Bourceanu, Balogh, Ferik, Dumitrașcu, Mocanu, Șumălan, Chirică, Covaci și Pop
Staff: Virgil Bejenaru, Laszlo Klein și Dan Cojocaru

România beneficiază la acest turneu de transmisa LIVE pe cele mai importante canale sport din țară, Digisport și Prima Sport, astfel că iubitorii minifotbalului de la noi din țară au acces direct la aceste jocuri de la Campionatul Mondial. Tricolorii joacă celelalte două jocuri din grupa D a competiției de la Ras al Khaimah, sâmbătă și luni, după următorul program:

România – Spania

Sâmbătă, 28 octombrie, ora 16:15 (ora României)

În direct pe site-ul Digisport și Prima Sport 4 (acest joc este difuzat și, înregistrat, pe Digisport 4, de la ora 18:30)

România – SUA

Luni, 30 octombrie, ora 20:15

În direct pe Digisport 3 și Prima Sport 4

Meciurile din fazele eliminatorii încep miercuri, 1 noiembrie. În cazul în care se va califica, de pe locul 1 sau 2 din grupa D, România va juca miercuri în optimi, de la 08:30, cu locul 2 din grupa C sau de la ora 15:00 cu locul 1 din grupa C.